Una desena d’equips competiran en el Torneig de Futbol Platja Sènior 2022

Comparteix

La competició tindrà lloc divendres i dissabte, des de la tarda fins a la nit, i es dividirà en diferents fases.

Després de dos anys sense poder-se fer a causa de la situació sanitària, aquest cap de setmana, l’Ametlla de Mar recupera el Torneig de Futbol Platja Sènior, organitzat per la secció esportiva de la SCER. En el torneig hi participaran una desena d’equips, tant de la Cala com de fora del municipi.

Divendres i dissabte, la platja de Pixa-vaques es convertirà en un camp de futbol per recuperar el Torneig de Futbol Platja Sènior. El torneig començarà divendres a les 20 h de la tarda i s’allargarà fins dissabte a la nit amb la participació d’una desena d’equips, tant locals com de fora.

Els participants, al llarg de la competició, s’aniran enfrontant entre ells en diferents fases, primer dividits en dos grups i posteriorment en octaus de final, quarts de final, semifinal i la final, que es disputarà dissabte a la tarda.

Des de la secció esportiva busquen poder impulsar aquesta modalitat de futbol i fer-la més popular. Per això, com cada any, també s’hi destina un benefici econòmic pels guanyadors. Els premis pels tres primers classificats són de 150 euros pels que obtinguin la tercera posició, 300 euros i un sopar pels segons i 1.000 euros pels primers. Les inscripcions ja estan tancades.

Rafel Aixart és el president de la secció esportiva de la SCER.

El dissabte 16 de juliol, també s’ha organitzat aquesta mateixa competició en la categoria Júnior.

Comparteix