L’Ateneu Calero impulsa una mostra d’artistes vinculats a l’Ametlla de Mar

Comparteix

La proposta, anomenada ‘Merc Art’, tindrà lloc el segon i el quart dissabte de juliol i el primer i tercer d’agost, de 18 a 22 h de la tarda i al carrer Nou de l’Ametlla de Mar.

Durant les tardes d’alguns dissabtes de juliol i agost, artistes de l’Ametlla de Mar mostraran les seves creacions al ‘Merc Art’. Es tracta d’una iniciativa impulsada per la secció artística de l’Ateneu Calero que, aprofitant la temporada estiuenca, vol donar suport i reivindicar els artistes de la població o aquells que hi estiguin vinculats d’alguna manera.

El segon i el quart dissabte de juliol i el primer i tercer d’agost, de 18 a 22 h de la tarda i al carrer Nou de l’Ametlla de Mar, se celebrarà el ‘Merc Art’, una exposició-mercat on una els artistes locals mostraran i vendran les seves creacions com dibuixos, pintures o gravats.

La mostra està inspirada en les trobades artístiques que l’entitat ha organitzat per Nadal al Centre d’Interpretació de la Pesca, els últims dos anys.

Lluís Llop, membre de la secció d’art de l’Ateneu, explica que al ‘Merc Art’ s’hi podran trobar obres d’art úniques.

Aquells que vulguin participar mostrant el seu art es poden posar en contacte amb l’organització per apuntar-se, ja que les inscripcions continuen obertes. La primera mostra serà aquest dissabte, 9 de juliol.

Comparteix