El calero Joan Josep Callau participa en la Marató de BTT Pedals de Foc

Comparteix

Callau ha estat un dels més de 400 participants que aquest cap de setmana han recorregut 213 kms per la muntanya de la Vall d’Aran. El ciclista de l’Ametlla ha quedat en la posició 379 amb un temps de 17 hores i 39 minuts.

El ciclista de La Cala Bikers, Joan Josep Callau, ha participat aquest cap de setmana en la Marató de BTT Pedals de Foc, que recorre més de 200 quilòmetres de muntanya per la Vall d’Aran, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Aquesta competició es disputa en una única jornada i ressegueix una ruta d’aproximadament 213 km amb 6.200 metres de desnivell positiu acumulat.

Dissabte dia 2 de juliol es va iniciar de bon matí la ruta amb BTT per la Vall Aranesa “Pedals de Foc”. Entre els centenars de participants hi havia Callau, que juntament amb la resta, va fer un recorregut “Non-Stop”, sortint de Vielha, passant pels paisatges de zona, recorrent el Parc Nacional d’Aigüestortes i tornant al punt de partida.

El calero, que participava per primer cop en aquesta competició i ho feia en la categoria Màster, va quedar en la posició 379 amb un temps de 17 hores i 39 minuts. Del total en què va recórrer les tres fases, la primera va ser amb un temps de 7:46. Pel que fa a les altres dos, a les 13 hores d’exercici va arribar a la segona fase i en l’última, va fer-ho a les 17:30.

Callau es mostra satisfet per la seva participació en la carrera.

Durant aquesta carrera pels Pirineus organitzada per l’associació sense ànim de lucre Club Ciclista Pedales del Mundo i amb la col·laboració de l’administració aranesa i diverses federacions, s’han inscrit un total de 615 persones entre totes les categories. D’aquestes, només 460 han sigut capaces de finalitzar el recorregut.

Comparteix