El Circuit Calafat compta amb un nou karting

Comparteix

El passat dissabte es va inaugurar un nou circuit de conducció en karts pels amants de la velocitat.

El Circuit Calafat ha estrenat un karting de 700 metres situat dins de les instal·lacions del mateix circuit. Els amants de la velocitat ja poden gaudir de la millor experiència de conducció en karts amb una àmplia flota de Sodi GT5, un tipus de kart que llueix un motor honda de 270cc i una velocitat màxima de 80 km/h.

Amb una amplada mínima de 7 metres i màxima de 10 metres, el nou circuit per karts compta amb diverses corbes de dreta a esquerra, dues xicanes i un traçat que requereix de màxima concentració i adrenalina pura.

A banda dels Sodi GT5, que són destinats per majors de 14 anys, també disposen de karts per iniciació, de 120 cc, ideals per infants dels 6 fins als 13 anys, perquè també puguin gaudir de la experiència.

La responsable del karting, Gemma Ferrando, explica quines són les tarifes que hi ha actualment i remarca que hi ha un descompte per inauguració.

A banda de la seva ubicació immillorable, el circuit compta amb pàrquing propi, terrassa amb servei de begudes i snacks, zona de briefing, taller i boxes.

Comparteix