S’inicia el servei de socorrisme de Creu Roja a les platges caleres, que enguany també es coordinarà amb el SUM

Comparteix

Enguany com a novetat, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i la Creu Roja han signat el conveni amb el SUM, que també donarà suport als serveis preventius de platges i salvament marítim, actius fins al 31 d’agost.

Per tal de garantir la seguretat en les platges, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i la Creu Roja han signat l’acord anual de col·laboració per oferir, en cinc platges del municipi, el servei de vigilància, salvament i socorrisme. El conveni, enguany, també contempla el suport i la coordinació amb el Servei d’Urgències Municipal (SUM), per fer més efectiu el servei.

Les platges de l’Alguer, Pixavaques, Sant Jordi i les Cales Forn i Calafató de l’Ametlla de Mar disposaran d’aquest servei de vigilància, a partir d’aquest divendres i fins al 31 d’agost, cada dia des de les 11 del matí fins a les 19 h.

Pilar López, administrativa de l’assemblea local de Creu Roja a l’Ametlla de Mar, desitja que sigui un estiu tranquil i advoca al sentit comú dels usuaris.

Amb l’objectiu de garantir un correcte i ràpid salvament, la Creu Roja disposarà del suport del SUM, amb recursos mòbils, com un cotxe equipat amb material d’assistència sanitària i de personal qualificat en tasques d’emergència i infermeria.

Comparteix