Meritxell Flores, campiona de Catalunya de patinatge en categories escolars

Comparteix

Carme Arbó, Àngels Llaó, Hannah Pallarès i Maria Llaó també hi van participar.

La patinadora calera Meritxell Flores va proclamar-se campiona de Catalunya de la categoria juvenil nivell A a la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que es va celebrar a Amposta.

Meritxell no va ser l’única patinadora calera que va participar, ja que la van acompanyar altres quatre patinadores, Carme Arbó, 5a en categoria aleví nivell A, Àngels Llaó, 9a a la categoria benjamí nivell A, Hannah Pallarès, 9a a la categoria infantil nivell A i Maria Llaó, 7a a la categoria infantil nivell B.

A més, Hannah Pallarès, va participar també a l’Open BCN Avançat per als nivells 8, 9 i 10 que va tenir lloc a Canet de Mar on va obtenir una 3a posició en la categoria infantil nivell 8.

Nerea Bertomeu, monitora del Club patí l’Ametlla de Mar, està satisfeta per l’increment del nombre de patinadores classificades per a la final.

El dia 28 tindrà lloc el Festival del Club Patí l’Ametlla de Mar al Poliesportiu Municipal Galetet a partir de les 18 h, amb la participació de tots els patinadors i patinadores del club, inclosos els integrants de la secció hoquei patins. El dia 30 de juny, el Club Patí també estarà present al Trofeu Catalunya que tindrà lloc a Riudoms i Reus.

Comparteix