S’obren les inscripcions pels cursos d’estiu 2022 destinats a joves en època de vacances

Comparteix

La formació gira entorn la informàtica, l’ús de l’ordinador i les eines de navegació, la robòtica i les tecnologies de disseny gràfic.

La regidoria de Formació i Treball de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha obert les inscripcions pels Cursos d’Estiu 2022, adreçats a joves d’entre els 6 i els 14 anys, que tindran lloc el mes de juliol o agost, depenent de la durada del curs o taller. Les inscripcions estan obertes fins a exhaurir places.

En total són set propostes relacionades en la informàtica, l’ús de l’ordinador i les eines de navegació, la robòtica i les tecnologies de disseny gràfic, seguint la línia formativa estival i per a joves dels anys anteriors.

De fet, enguany, com ha novetat, s’ha introduït el Taller de Màquines amb Elements Reciclats, en el qual es proposarà un repte de robòtica i programació combinat amb elements reciclats. Aquest taller i la resta dels tallers proposats tenen lloc per la tarda, una duració reduïda, de 4 dies, per adquirir nous coneixements en tant sols una setmana i per un preu de 25 euros.

Pel que fa als cursos de més duració hi ha el d’Ordenografia i el d’Ús Google Drive i Classroom. Formació d’un mes i mig i pels matins per adquirir el domini del teclat o el domini d’eines de navegació online. En aquest cas, els cursos tenen un preu de 60 euros. Mª Rosa Soria és docent del Telecentre.

Els cursos tenen places limitades. Els interessats s’han de dirigir al Telecentre mitjançant qualsevol dels seus sistemes de contacte, el telèfon 977457269, el correu electrònic telecentre@ametllamar.cat o de manera presencial, al carrer Pau Casals 74 baixos.

Comparteix