La Cala perd el derbi de filials al Perelló en l’últim partit de la temporada

Comparteix

Els caleros han finalitzat el campionat de lliga de la 4a Catalana a la 10a posició amb 50 punts.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre divendres al vespre l’últim partit de lliga d’aquesta temporada al camp del Perelló B per 1 gol a 0. Els caleros van encaixar el gol al límit del temps reglamentari.

Tot i tenir les seves opcions durant el partit, el filial de la Cala no es va poder acomiadar de la competició amb una victòria en el derbi veïnal. El partit va ser molt disputat com ja és tradició entre els equips de les dues poblacions i va tenir l’interès del marcador fins a l’últim moment que el filial del Perelló va aconseguir decantar la balança a favor seu. Jordi Subirats “To”, entrenador del filial calero, es mostra satisfet del partit que va fer el seu equip davant d’un filial perellonenc reforçat.

Els caleros han finalitzat el campionat de lliga de la 4a Catalana a la 10a posició amb 50 punts.

Comparteix