El Trofeu Valors recapta 543 € pels afectats per la neurofibromatosi

Comparteix

Els llobarrets caleros també van participar diumenge al Torneig Albert Joan de Deltebre en la seva XIII edició.

Dissabte, va tenir lloc al Camp Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar la 5a edició del Trofeu Valors de Futbol base per a les categories benjamí i prebenjamí, aquest col·laborant amb la recaptació de fons a favor de la investigació de la Neurofibromatosi.

A través de rifes i donatius voluntaris, van recaptar-se 543 € que aniran a la fundació Acnefi per a la investigació de l’anomenada Neurofibromatosi, una malaltia rara que pateix una noia de la població.

Durant el matí, es van disputar diversos partits amistosos. El Perelló, el Base l’Hospitalet de l’Infant i el Mora la Nova van jugar amb els Seitonillos de la Cala en categoria prebenjamí, mentre que en categoria benjamí, van jugar el Perelló, el Jesús Catalonia i el Camarles, juntament amb els Llobarrets de la Cala.

Sílvia Argentó és la coordinadora del futbol base de l’AME.

El torneig va comptar amb la col·laboració dels àrbitres del Consell Esportiu del Baix Ebre.

Els llobarrets caleros també van participar diumenge al Torneig Albert Joan de Deltebre en la seva XIII edició. L’equip calero que no va tenir un bon inici de torneig , deixant escapar punts importants va acabar tercer i jugant el millor partit contra l’equip guanyador del torneig CF Alcanyís que no va perdre cap partit i que va empatar a 0 contra els caleros.

El jugador calero Jan Jorba va ser elegit millor jugador del Torneig.

Comparteix