El Club Patí l’Ametlla de Mar obté 4 podis a l’Open d’Alcanar

Dissabte, el Poliesportiu Municipal Galetet acollirà l’Open TGN Formació per als nivells 1, 2, 3 i 4 i el Quintet de secundària participarà al Vendrell a la Final Nacional de Grups xous.

La participació del Club Patí l’Ametlla de Mar a l’Open Tarragona Formació per als nivells 5, 6 i 7 que va tenir lloc dissabte a Alcanar, es va saldar amb 4 posicions de podi.

Les patinadores caleres van obtenir dos primers llocs, els d’Àngels Llaó en categoria benjamí Nivell 5 i el de Laia Llambrich en categoria Júnior Nivell 7, tot i que s’ha de dir que van participar soles a la categoria.

També es va assolir una 2a posició, la de Carme Arbó en categoria aleví Nivell 6, i una 3a posició, la d’Anna Brull en categoria aleví Nivell 5.

Pel que fa a les altres patinadores, Noa Martínez va quedar 10a en categoria aleví Nivell 5, Maria Llaó 12a a la categoria Infantil Nivell 5, Paula Serrano va ser 8a i Gina Monforte 10a a la categoria Infantil Nivell 7.

Nerea Bertomeu és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar.

Dissabte el Poliesportiu Municipal Galetet acollirà l’Open TGN Promoció per als nivells 1, 2, 3 i 4 i el Quintet de secundària participarà al Vendrell a la Final Nacional de Grups xous.