S’inaugura l’Ecotour, ‘el sender del silenci’

Comparteix

Es tracta d’un itinerari amb 12 parades informatives i interactives per entendre i conèixer la natura i la història del Barranc de Santes Creus i de la finca de permacultura Ecotros.

S’inaugura l’Ecotour, ‘el sender del silenci’. Es tracta d’un itinerari amb 12 parades informatives i interactives per entendre i conèixer la natura i la història del Barranc de Santes Creus i de la finca de permacultura Ecotros. La inauguració serà aquest dissabte a les 10 h a la finca de l’Ecotros.

A partir d’aquest dissabte, la flora, la fauna i altres elements identificatius del Barranc de Santes Creus reviuran amb l’Ecotour. És un itinerari a peu d’uns 1,2 km aproximadament, durant el qual el visitant trobarà 12 panells informatius amb un codi QR per escoltar la informació en àudio i podrà fer activitats interactives. Dani Mendez és un dels impulsors de la iniciativa i el propietari de l’Ecotros.

La iniciativa s’emmarca dins del projecte ‘Restauració fluvial i custòdia del Barranc de Santes Creus, de les seves capçaleres i de la zona humida de la desembocadura’, que ha consistit en la restauració i la reforestació d’una part del barranc, amb el suport de l’Agència Catalana de l’Aigua i de Graëllsia.

El dia de la inauguració s’oferirà paella i cervesa artesana. Les visites seran gratuïtes i caldrà inscripció prèvia, al telèfon 661 843 508.

Comparteix