CalaCultura presenta els guanyadors dels premis de poesia i narrativa de 2021

Comparteix

Serà el preludi i reforç de la 13a Nit de Poesia al carrer 2022 que tindrà lloc dissabte 11 de juny.

Aquest diumenge tindrà lloc la presentació oficial dels Premis Literaris de l’any passat. Els premiats, Cristina Àlvarez Roig, en poesia i Ramon Nieto Gallart en narrativa, seran presents per comentar les seves obres, que han estat publicades per l’editorial Pagès Editors.

‘Un auditori per als ocells’ de Cristina Àlvarez Roig i ‘Ombres xineses’ de Ramon Nieto Gallart van ser les dues obres guanyadores dels Premis Literaris de 2021. La d’Àlvarez va guanyar el premi Nit de Poesia al carrer i la de Nieto, el Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar. Totes dues obres, que s’han publicat endues col·leccions de prestigi de l’editorial Pagès Editors i es podran adquirir gratuïtament en l’acte de presentació.

Joan Callau, coordinador dels Premis Literaris de l’Ametlla de Mar, considera que ja fa set anys que els premis van donar un gir de qualitat per atreure l’interès dels autors.

La presentació oficial tindrà lloc a les 12 h del migdia i al parc del Bon Repòs. Serà el preludi i reforç de la 13a Nit de Poesia al carrer 2022 que tindrà lloc dissabte 11 de juny.

Comparteix