Calafat acull la 1a prova de la Copa d’Espanya de Rallycross

Comparteix

Aquesta primera prova serà tancada al públic a l’espera de millorar les instal·lacions de cara a la segona prova del mes de novembre. 

El Circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar acull aquest cap de setmana, els dies 4 i 5 de juny el 1r Trofeu RX Calafat, prova puntuable pel Copa d’Espanya de Rallycross.

La unió de forces de la Federació Catalana d’Automobilisme, el Circuit de Calafat i V-Line, empresa organitzadora, ha fet possible la posada en marxa d’aquest trofeu, que tindrà una segona edició al mes de novembre.

Aquest nou certamen comptarà amb quatre categories totalment diferenciades de les que formen la Copa d’Espanya de Rallycross, – Turismes 4 RM i 2 RM, Car Cross (no FIA) i Júnior Car Cross, per a joves de 14 a 17 anys.

Totes les categories en joc hauran de completar un recorregut mixt entre asfalt i terra, un salt i la sempre imprescindible Joker Lap, i serà puntuable per al Trofeu RX de Catalunya de l’FCA, sent Calafat la primera de les dues proves en el calendari de competició.

Aquesta primera prova serà tancada al públic a l’espera de millorar les instal·lacions de cara a la segona prova del mes de novembre. Pau Mangrané és el director del Circuit de Calafat.

Calafat és un circuit amb una longitud d’uns 1.238 metres en el qual se sol rodar en sentit de les agulles del rellotge. Compta amb dues parts diferenciades, una d’asfalt i una altra de terra.

Comparteix