Podis en Xou i Quartet a la Final Territorial pel patinatge calero

Comparteix

L’entitat calera participarà aquest cap de setmana amb 9 integrants a l’Open Tarragona Formació per als nivells 5, 6 i 7 que tindrà lloc a Alcanar.

El Club Patí l’Ametlla de Mar va triomfar el passat dissabte al Campionat Territorial de Xous Promoció que es va disputar al Pla de Santa Maria, assolint dos podis en els dos categories que van participar.

El quartet promoció Androides va aconseguir la primera posició entre els sis quartets participants, repetint posició respecte a altres competicions i classificant-se automàticament per a la final de la Copa Catalana que s’ha de disputar a Girona. El quartet està format per Hanna Pallarès, Paula Serrano, Laia Llambrich, Meritxell Flores i Gina Monforte i està entrenat per Nerea Bertomeu.

Per la seva part, el grup xou Crispetes B 1, que era la primera vegada que competia, va aconseguir una meritòria 3a posició entre els deu xous inscrits. El Grup Xou està format per  Anna Brull, Carla Monforte, Noa Martínez, Iris Aliau, Abril Gonzalvo, Xènia Cèsar i Ivet Diaz, i està entrenat per Neus Pallarès.

Nerea Bertomeu, monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar, valora molt positivament els podis.

L’entitat calera participarà aquest cap de setmana amb 9 integrants a l’Open Tarragona Formació per als nivells 5, 6 i 7 que tindrà lloc a Alcanar.

Comparteix