L’Ametlla de Mar acull diumenge la cursa Half 100%

Comparteix

Al llarg de tot el matí i primera hora de la tarda, hi haurà restriccions al nucli urbà i als accessos a la població i per tant, es recomana als ciutadans que s’informin dels horaris i limitacions.

Diumenge dia 5 de juny, tindrà lloc a l’Ametlla de Mar la 100% Half, triatló de mitja distància puntuable per la Copa Catalana de Half, que complementen les proves d’Empuriabrava, Platja d’Aro i Sitges.

Simultàniament, també es disputarà la 100% Tri, una prova de distància olímpica menys exigent que també puntua per a la Copa Catalana.

Els 400 participants inscrits hauran d’afrontar tres modalitats esportives. Per una banda, la natació en aigües obertes amb un recorregut de 1.900 metres previst a la zona del Passeig Marítim i la platja de l’Alguer, que serà de 1.500 metres per als inscrits a la 100% Tri.

També hauran d’afrontar un trajecte de 90 quilòmetres en bicicleta que transcorrerà entre el Passeig Marítim i la zona de l’Almadrava, accedint per la carretera de l’Empalme i Mas Platé, un circuit al qual es donaran quatre voltes en el cas de la 100% Half i dos voltes en la 100% Tri Equivalents a 40 quilòmetres.

Per últim, els triatletes hauran de cobrir una distància de 21 quilòmetres de cursa a peu. La novetat d’aquest any és el recorregut, que serà entre la zona de boxes que s’instal·larà a l’aparcament del port pesquer, l’espigó del port de les barques d’arrossegament i les tonyineres, i la platja de Pixavaques a través del passatge inferior del passeig marítim. Amb la distància olímpica es recorrerà l’equivalent a 10 quilòmetres.

Sònia Jurnet és representant de Diversport, l’empresa organitzadora.

També es podrà participar en la distància Aquabike, limitada als 1.900 metres nadant i els 90 quilòmetres en bicicleta.

La competició s’iniciarà a les 7.30 h del matí i s’allargarà fins a les 15.30 h aproximadament.

Al llarg de tot el matí i primera hora de la tarda, hi haurà restriccions al nucli urbà i als accessos a la població i per tant, es recomana als ciutadans que s’informin dels horaris i limitacions.

Restriccions Half 100%

La policia local informa que per tal motiu, quedarà prohibit estacionar a partir de les 15.00 h del dissabte 4 de juny als següents carrers:

Av. Hispano-Italiana entre el Batlle Pijoan i el pont d’accés a la població, Av. Batlle Pijoan, Passeig Marítim, carretera del Port, Plaça Canó.

Així Mateix, el diumenge 5 de juny quedarà tallat el trànsit d’aquests mateixos carrers, tota la façana de costa, l’Av. Batlle Pijoan de sortida i entrada fins a la bàscula municipal des de les 07:00 h fins a la finalització de la cursa, estimada sobre les 15.00 h i la TV-3025 des de les 07.00 h fins a la finalització de la cursa, estimada sobre les 13.00 h.

L’accés al Passeig Marítim restringit només a veïns i el Jacint Verdaguer es farà en sentit contrari i per accedir a l’AP-7 i a l’N-340 s’haurà d’anar a través del camí de les tres Cales. Des de la zona Part de Cala pel camí de servei que uneix l’aparcament dels camions amb les instal·lacions esportives.

Comparteix