El 1r equip de futbol s’acomiada de l’afició golejant al Godall per 5 a 0

Comparteix

El filial va perdre per 5 gols a 1 al camp del Jesús Catalonia B.

El 1r equip de futbol de la Cala va guanyar per 5 gols a 0 al Godall en el darrer partit de lliga de la temporada. Els caleros es van imposar sense massa dificultats, acomiadant-se de l’afició amb un triomf clar.

Els de l’Ametlla de Mar van obrir el marcador molt aviat, ja que Luís Garcia va fer un doblet en pocs minuts, sobretot, el primer quan es portaven cinc minuts de joc. Un gol de Marc Brull abans del descans va posar el 3 a 0 en el marcador. A la represa el panorama no va canviar, perquè Jordi Llaó i Àlex Ionita van fer dos gols més en pocs minuts.

En definitiva, un partit sense massa història, amb minuts per a tothom i amb un paper important de jugadors juvenils, que van tenir la seva part de protagonisme en un comiat dolç de l’equip davant de l’afició.

Xavi Subirats, entrenador del 1r equip dona un aprovat alt a l’equip aquesta temporada.

Els caleros han finalitzat la lliga a la 7a posició amb 49 punts.

Per la seva part, el filial va perdre per 5 gols a 1 al camp del Jesús Catalonia B. Els de l’Ametlla de Mar, que van tenir uns bons 20 primers minuts, es van veure superats pels jesusencs i només al final del partit, William Gonzalvo va poder fer el gol de l’honor pels caleros, que van trobar a faltar molts els espais i l’adaptació a un terreny de joc de petites dimensions.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador de l’equip.

Als de l’Ametlla de Mar els queden encara dos partits per finalitzar la lliga. Divendres a les 20.45 h a casa amb la Fatarella i l’últim partit al camp del Perelló B que també es jugarà divendres a la tarda. Ara els de l’Ametlla de Mar són 10 s amb 47 punts, posició que ja tenen assegurada, tot i que mantenen opcions de millorar algun lloc.

Comparteix