L’Ajuntament canvia el material de les dutxes d’algunes platges principals

Comparteix

La fusta és substituïda per pedra.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha començat els treballs per renovar el material de les dutxes d’algunes platges principals del municipi, com l’Alguer, Sant Jordi i Cala Vidre. La fusta actual serà substituïda per un tipus de pedra, amb l’objectiu d’incrementar la seguretat de les platges i garantir la durabilitat del seu equipament. 

Davant les destrosses a l’equipament i mobiliari de les platges, causats pels darrers temporals, i també la poca fiabilitat del material actual, l’Ajuntament ha decidit apostar per un altre tipus de material.

Així, les superfícies de les dutxes de fusta de l’Alguer han estat canviades per pedra. Una renovació que continuarà a la platja de Sant Jordi i a la Cala Vidre. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

Paral·lelament, el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic de Costes de l’Estat ha anunciat que invertirà 1,5 milions d’euros per a la millora de les platges i per pal·liar els danys produïts pels temporals de diversos municipis de la província de Tarragona, entre les quals hi ha la platja de l’Alguer i de Pixavaques de l’Ametlla de Mar. L’actuació, que es preveu efectuar en les pròximes setmanes, consistirà, principalment, a posar sorra en espais on els diferents temporals dels darrers mesos han fet que les platges hagin quedat malmeses o, fins i tot, desaparegut.

Comparteix