S’inicia l’adequació d’un tram del carrer Camarles

Comparteix

El tram on s’actuarà comprèn els carrers d’Hort d’Albacar i l’11 de setembre.

Aquest dilluns han començat les obres d’adequació del carrer Camarles, el tram que comprèn el carrer Hort d’Albacar fins a l’11 de setembre. Un tram que està sense urbanitzar i a partir d’ara, s’adequarà integralment amb la creació d’un nou vial. La voluntat és connectar la trama urbana d’aquesta zona del municipi, on hi ha situats els diferents centres educatius.

Els treballs consistiran en l’habilitació d’una calçada i voreres, amb l’adequació del terreny i la seva posterior pavimentació amb asfalt, i la instal·lació de diversos serveis d’enllumenat, aigua i clavegueram.

A causa de l’inici de les obres, l’accés a l’Escola Sant Jordi pels alumnes d’Infantil, -habilitat amb motiu de la Covid-19 per complir amb les distàncies i l’entrada esglaonada-, deixarà d’utilitzar-se i l’alumnat entrarà per l’entrada principal. Mentre que l’accés a l’hort escolar des del centre educatiu i a l’àrea d’esbarjo dels gossos queden garantits pels viantants, amb passos provisionals.

L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, remarca que es tracta d’una obra important que permetrà unir aquesta trama urbana de la població.

El projecte, finançat majoritàriament pel Pla d’Actuació Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona, té un cost final de 157.632 € amb IVA.

Comparteix