L’aleví B de l’AME es classifica a la següent ronda de la Copa Terres de l’Ebre

L’equip de futbol aleví B de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar s’ha classificat per a la següent ronda de la Copa Terres de l’Ebre de la 3a divisió.

Els caleros van guanyar dissabte per 1 gol a 5 al camp de l’Amposta B i d’aquesta manera es van assegurar la primera posició del Grup 5 a manca de l’última jornada.

Amb 3 gols de Jan Jorba, Saad i un en pròpia porta, els caleros van fer els deures per no dependre dels golaveratges  de l’última jornada.

Lluís Vila és l’entrenador de l’aleví B.

Ara, els de l’Ametlla de Mar hauran d’esperar rivals i format de la següent ronda. De moment Gandesa B, Rapitenca D i Jesús i Maria C ja estan classificats, i cal esperar a l’última jornada, per saber qui es classificarà entre Batea i Perelló al grup 2 i Ebre Escola D i Escola Delta B al grup 6. També cal saber si hi haurà semifinals, eliminatòria o jornada final entre tots els equips que han quedat primers de grup.