La Cala renova el seu compromís amb Nàutic Parc

Comparteix

Els set municipis associats a l’entitat són: l’Ametlla de Mar, Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet, l’Ampolla i Deltebre.

L’Ametlla de Mar ha renovat el seu conveni de col·laboració amb Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre.  D’aquesta manera, l’entitat es compromet, un any més, a coordinar l’acció dels set municipis associats, com La Cala, per oferir i promocionar un producte format per allotjament i activitats d’estada turística al mar, diversificar l’oferta turística i desestacionalitzar la temporada.

L’alcalde, Jordi Gaseni, acompanyat per la regidora de Turisme, Maite Boquera, el gerent de Nàutic Parc, Jordi Rom i el membre de la junta, David Puente, han signat l’acord aquest divendres 20 de maig,  al Centre d’Interpretació de la Pesca. Com l’any passat, la renovació s’està duent a terme individualment a cada municipi.

Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre es compromet a fer la promoció de les activitats de les empreses associades amb l’assistència a fires i workshops, press i fam trips, l’edició de catàlegs i fullets i suports digitals. I a comercialitzar els productes d’oci nàutic de les empreses associades, utilitzant els seus canals propis i acords amb agències, tour operadors i plataformes especialitzades. Així ho explica, el gerent de l’associació, Jordi Rom.

Enguany, com a novetat, s’ha acordat que l’oferta d’activitats de l’entitat es comercialitzarà als punts d’atenció turística del municipi. Nàutic Parc ha cedit un suport informatiu amb un codi QR exclusiu al departament de Turisme de l’Ametlla de Mar, per tal que els visitants de les oficines de Turisme puguin escanejar el codi QR i fer reserves d’activitats de Nàutic Parc.

Per aquest any 2022, l’entitat  té un pressupost general d’ingressos i de despeses de 121.000 euros, dels quals els ajuntaments aporten una subvenció total de 70.000 euros, que corresponen a un import de 10.000 euros per a cada municipi, i per a l’any en curs.

Comparteix