El conjunt júnior de rítmica es queda a les portes del podi a la Copa Primavera

Comparteix

Les gimnastes Eila Gimeno i Leyre Farnós participaran el pròxim diumenge 22 de maig a la Final Nacional de Copa Catalana dels nivells 2 i 3 que tindrà lloc a Gurb (Girona).

El conjunt junior de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar, es va quedar molt prop de pujar al podi a la 1a fase de la Copa Primavera de conjunts disputada a Cerdanyola del Vallès el passat dissabte dia 14 de maig.

Les caleres, tot i no tenir una destacada actuació, van classificar-se a la 4a posició, a molt poca puntuació de les terceres classificades, fet que fa tenir esperances de cara a la segona fase, ja que si les caleres estan més encertades, poden pujar al podi. Tere Llambrich, és la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar.

El conjunt junior està format per les gimnastes Anna Vilabrú, Irene Gusils, Maria Ferreiro, Mariona Vila i Cloe Gonzalvo. Aquesta última no va poder anar i en el seu lloc, es va incorporar la gimnasta rapitenca Mariona Mora.

La 2a fase de la Copa Primavera tindrà lloc a Torredembarra el dia 28 de maig i la 3a a les instal·lacions del Nàstic de Tarragona el dia 11 de juny. Abans, però, les gimnastes Eila Gimeno i Leyre Farnós participaran el pròxim diumenge 22 de maig a la Final Nacional de Copa Catalana dels nivells 2 i 3 que tindrà lloc a Gurb (Girona).

Comparteix