El bàsquet perd a Calafell i acaba la lliga a la 4a posició

Comparteix

Un dels punts a destacar aquesta temporada ha estat l’increment de públic que ha presenciat alguns partits d’aquesta temporada, arribant a comptabilitzar prop de 200 espectadors al Galetet.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre diumenge a la pista del Calafell Mas per 62 a 54 en l’últim partit de la temporada. Els caleros no van estar massa encertats en la selecció de tir i van acabar sumant la tercera derrota de la segona fase.

Tot i apuntar-se el primer parcial per un sol punt de diferència, al segon quart el Calafell va distanciar-se en el marcador que marcava un 33 a 25 al descans. A la represa, de nou, els caleros van haver d’anar a remolc i van tornar a perdre el tercer parcial. Tot i el bon últim quart dels de l’Ametlla de Mar, la remuntada ja no va ser possible, tot i l’encert des de la línia de 3 punts.

Pol Aguado amb 20 punts va ser el màxim anotador dels caleros, que finalment, han acabat la competició en la 4a posició, superats per un sol punt per Vila-seca, Calafell i Teresianes de Tarragona, en aquest ordre.

Aitor Gavilán i Santi Duque són components de l’equip.

Un dels punts a destacar aquesta temporada, ha estat l’increment de públic que ha presenciat alguns partits d’aquesta temporada, arriben a comptabilitzar prop de 200 espectadors al Galetet, en partits contra l’Amposta o el Constantí.

Ara els caleros, ja estan pensant en la pròxima temporada, en la qual, perdran per estudis alguns dels integrants més joves de l’equip, tot i que també contemplen noves incorporacions.

Pots escoltar l’entrevista sencera de balanç de temporada amb tres dels components de l’equip, Santi Duque, Aitor Gavilán i Arnau Juan, a L’Esport al Nostre Poble d’aquest dijous.

Comparteix