Un mort en un accident entre dos camions a l’AP-7, al seu pas per l’Ametlla de Mar

Comparteix

Ha estat la segona mort a l’AP-7 en 15 hores de diferència i 7 quilòmetres de distància

El conductor d’un camió ha mort aquest dimarts en un accident que ha tingut lloc cap a un quart de sis de la tarda al quilòmetre 296 de l’AP-7, en el terme municipal de l’Ametlla de Mar, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Per causes que encara s’investiguen, un camió n’ha envestit un altre que estava aturat en una retenció. Com a conseqüència de la topada, un dels dos conductors ha mort. Arran de la incidència, que ha obligat a tallar l’autopista en sentit Barcelona, s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Els Bombers han hagut d’excarcerar el cos de la víctima. Els accessos al nucli urbà de l’Ametlla de Mar es van veure afectats al llarg de la tarda.

Aquesta ha estat la segona mort a l’AP-7 en 15 hores de diferència i 7 quilòmetres de distància, ja que a la matinada del dimarts, a les 3.30 h, també ha tingut lloc un accident, a l’altura de l’Hospitalet de l’Infant, al quilòmetre 288. El conductor d’un camió ha mort al perdre el control i sortir-se de la via.

Ja són 61 persones han perdut la vida en el que va d’any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Comparteix