L’Alevi B ho té de cara per passar ronda a la Copa Terres de l’Ebre

Comparteix

Guanyant o empatant al camp de l’Amposta D passarien a una nova ronda.

L’Aleví B de l’AME de l’Ametlla de Mar va golejar per 9 gols a 1 a l’Ebre Escola Esportiva C. Amb aquesta victòria, els caleros s’han assegurat un avantatge important a la classificació del seu grup de la Copa Terres de l’Ebre.

Enric Roca amb quatre gols, Saad amb dos i Jan Jorba, Marcel Farnós i Abel Borràs, van marcar durant un partit en el qual els de l’Ametlla de Mar van ser molt superiors al rival.

Ara els caleros s’ho jugaran tot dissabte en el partit que han de disputar a partir de les 9.30 h al camp de l’Amposta D. Un empat els classificaria directament per a la següent ronda i una derrota faria que haguessin d’esperar a l’últim partit entre els ampostins i l’Ebre Escola C per comparar golaveratges.

Segons Lluís Vila, entrenador de l’aleví B, una victòria dissabte la classificació seria un premi a un any difícil.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va guanyar 5 a 7 al Perelló en un partit molt disputat i més ajustat del que es podia preveure per la classificació dels dos equips. Els caleros han finalitzat la 2a fase de la lliga a la 7a posició. Per la seva part el prebenjamí Seitonillos van perdre sorprenentment i contra pronòstic al camp del Perelló per 3 a 1. Els de l’Ametlla de Mar estan 4 s a la 2a fase de la lliga.

Comparteix