S’obre la segona fase de preinscripcions dels cicles de grau mitjà a l’Escola NàuticoPequera

Comparteix

Enguany, el període s’ha dividit en dues fases.

Des d’aquest dimarts i fins al 23 de maig està oberta la preinscripció als cicles de grau mitjà de la família marítim-pesquera que ofereix l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera ubicada a l’Ametlla de Mar. Enguany, el període s’ha dividit en dues fases, una per alumnes de continuïtat (que estiguin cursant 4t d’ESO) i una segona fase per la resta d’alumnat.

El centre manté l’oferta dels cursos de formació professional, dels anys anteriors. De Grau Mitjà hi ha tres cicles: el de Tècnic en Manteniment i Control de la Maquinària de Vaixells i Embarcacions, Tècnic en Navegació i Pesca de Litoral i el de Tècnic en Operacions Subaquàtiques i Hiperbàriques per a bussejadors de mitjana profunditat.

El director de l’Institut, Miguel Sainz de Aja, explica que com a novetat el nou currículum facilita la possibilitat de combinar un FP dual amb un FP presencial.

A més, també ofereix dos cicles de grau superior, concretament el de Tècnic Superior en Transport Marítim i Pesca d’Altura i el de Tècnic Superior en Organització del Manteniment de Vaixells i Embarcacions, els quals donen accés a les titulacions professionals de Patró d’Altura i Mecànic Naval Major. El període de preinscripció d’aquests cicles serà entre el pròxim 25 i 31 de maig.

Tant els cicles de grau mitjà com els de grau superior iniciaran les matrícules de cara al mes de juliol.

Comparteix