Nova setmana amb victòries del 1r equip contra el Benissanet i el filial amb el Camarles B

Comparteix

El 1r equip porta 10 de 12 punts possibles en els darrers quatre partits i el filial n’ha sumat 14 dels últims 18, amb quatre victòries i dos empats en els últims sis partits.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 6 gols a 1 al Benissanet en un partit en el qual, els caleros, no van passar massa dificultats per assolir la victòria.

Els de l’Ametlla de Mar no van obrir la llauna fins al minut 32 amb un gol del capità, Xavi Callau. A partir d’aquí, els gols van anar caient. Luís García al m 36 va fer el 2 a 0 amb el que es va arribar al descans.

A la segona part, Jack Cid amb dos gols més, temps de començar, va aplanar el camí. I tot i que el Benissanet va escurçar diferències en el m 58, Hèctor Benaiges i Jordi Llaó, van deixar el marcador definitiu en 6 a 1.

Xavi Subirats, és l’entrenador del 1r equip.

Amb aquesta victòria, els caleros consoliden la 7a posició a la classificació amb 46 punts.

Per altra banda, el filial que milita a la 4a Catalana, va mantenir la dinàmica positiva guanyant al camp del Camarles B per 1 gol a 2. Després d’arribar al descans amb empat a 0 i un partit molt igualat, els de l’Ametlla de Mar van decantar la balança amb dos gols en sis minuts a la segona. Jordi Bardí al minut 61 i Gerard Pallarès al 67, i tot i que el Camarles B va marcar en el 81, els caleros van aconseguir mantenir el resultat.

Els tres punts assolits signifiquen haver sumat 14 dels últims 18 possibles, amb quatre victòries i dos empats en els últims sis partits, igualant el millor parcial del grup en els darrers cinc partits.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Amb aquesta nova victòria els caleros són 9 s amb 47 punts i tenen a tocar la 8a posició que ocupa el Tivenys a un sol punt.

Comparteix