Els gegants de l’Ametlla de Mar participen a Palamós Terra de Mar

Comparteix

Ha estat una trobada que tenien pendent les entitats, després de l’agermanament dels dos municipis.

La Colla de Geganters de l’Ametlla de Mar s’han traslladat aquest diumenge a Palamós per participar en una plantada i ball de gegants, conjuntament amb la colla de Geganters i Grallers de Palamós, amb motiu de la celebració de Palamós Terra de Mar. Una actuació conjunta per simbolitzar l’agermanament entre ambdós municipis.

L’exitós festival del mar la navegació i el patrimoni marítim del municipi de la Costa Brava ha comptat amb presència calera.

A les 11.30 h del matí d’aquest diumenge, al moll pesquer de Palamós es van aplegar gegants de Palamós i de La Cala per ballar a ritme de la gralla.  La regidora de Cultura, Jani Brull, apunta que era una trobada que tenien pendent des de l’agermanament.

Els caleros van fer ballar a la Candelera i a Sant Pere i després, van poder gaudir d’un dinar popular.

Comparteix