El maneig ecològic de l’olivera protagonitza un cicle de ponències

Comparteix

El cicle tindrà lloc el 14, 15 de maig i 4 i 5 de juny.

Aquest dissabte 14 de maig s’inicia un cicle de ponències sobre el maneig ecològic de l’olivera, a l’Ecotros de l’Ametlla de Mar. El cicle, que tindrà lloc el 14, 15 de maig i el 4 i 5 de juny, és dividit en 4 mòduls de diferents temàtiques sobre com tractar aquesta espècie de manera sostenible i ecològica per aconseguir un menor impacte ambiental.

La introducció bàsica a l’agricultura ecològica, tècniques de maneig del sòl, fertilització a l’olivar ecològic i per últim, programa de sanitat vegetal són els diferents temes que es tractaran en aquestes jornades.

Seran dos caps de setmana durant els quals es formarà a aquelles persones que vulguin conèixer el tractament de l’olivera sense l’ús de productes químics, per contribuir amb el medi ambient i preservar la natura i la biodiversitat.

El cicle, que serà impartit per Àlvar Zamora, tècnic en agricultura i jardineria orgànica, es podrà seguir matí i tarda en aquesta finca ecològica del municipi, a preus populars, gràcies també al suport de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. Així ho explica el propietari de la finca, Dani Méndez.

A més, hi ha l’opció de quedar-se a dinar i a dormir i als assistents se’ls oferirà una visita gratuïta a l’EcoTour, un nou projecte turístic que vol mostrar el barranc de Santes Creus a través d’un camí amb 12 parades temàtiques sobre l’entorn. De fet, aquesta ruta turística es posarà en marxa el pròxim 4 de juny per a tothom.

Comparteix