Diumenge de cultura i teatre amb l’Ateneu Calero i la Mostra de Teatre

Comparteix

Les caleres i caleros podran gaudir d’una cita cultural diumenge al matí i de teatre a la tarda.

Aquest diumenge, 15 de maig, tindrà lloc una nova cita cultura de l’Ateneu Calero al matí i a la tarda, els amants del teatre podran gaudir d’una altra representació dins de la Mostra de Teatre ‘La Cala de l’Ametlla’, organitzada pel grup escènic de la SCER i que ja arriba a la seva recta final.

Per una banda, l’Ateneu Calero dedicarà el domenge de l’Ateneu a tres poetes del territori: Carme López, Fe Ferré i Judith Queralt. La calera Àngels Puente serà l’encarregada de conversar amb elles. La cita serà a les 12 h del matí de diumenge, al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP).

I a les 19 h de la tarda, la sala de la Societat acollirà una altra obra teatral de la Mostra de Teatre. Aquest cop del grup de teatre Alcavot de Sabadell serà el que pujarà a l’escenari amb l’obra ‘La imaginació’. Una obra fantàstica i còmica que tracta d’uns pallassos que van en un poble i expliquen una història. La representació teatral tindrà un cost de 7 euros pels no socis i 5 euros pels socis.

Comparteix