L’Ametlla acull la Final Intercomarcal de Patinatge escolar

Comparteix

El Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar, acollirà diumenge dia 15 de maig la Final Intercomarcal de Patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, amb la participació dels clubs més destacats de les comarques del Baix Ebre i el Montsià.

Després de la participació a les fases comarcals, en les quals el Club Patí l’Ametlla de Mar va assoli trenta-set podis en total, arriba la Final Intercomarcal, per a la qual, s’han classificat les quatre millors puntuacions de cadascuna de les categories i comarques. El Club Patí l’Ametlla de Mar ha classificat 18 dels 26 patinadors i patinadores que van iniciar la competició comarcal, recordant que la categoria Patufet no forma part del programa de la final.

Diumenge, només els primers de cada comarca es classificaran per a la final nacional. Nerea Bertomeu, monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar, no dubta que el club calero assolirà una bona quantitat de podis, tot i que reconeix la dificultat de classificar-se per a la final nacional

La Final Nacional de Catalunya es disputarà el 18 de juny a Amposta

Comparteix