4 podis de la Rítmica Calera a l’Intercomarcal de la Ràpita

Comparteix

A més, Eila Gimeno va obtenir la 4a posició, en el Campionat de Catalunya disputat a Torredembarra i Leire Farnós la 14a posició .

La secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va assolir 4 podis en la seva participació en la Final Intercomarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de les Terres de l’Ebre celebrada a la Ràpita.

Les caleres, amb una quinzena de participants, van fer una bona actuació i van aconseguir 4 podis, dos individuals, un en conjunts i un altre en duets/trios i quartets, a més d’altres resultats que es van quedar a molt poc de pujar-hi.

Tere Llambrich, és la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME, .

A més, Eila Gimeno va obtenir la 4a posició, quedant-se a les portes del podi en el Campionat de Catalunya disputat a Torredembarra i competint en categoria infantil nivell 2 en l’aparell de cèrcol. Per la seva part, Leire Farnós va classificar-se a la 14a posició en categoria aleví nivell 3 en l’aparell de pilota. Aquestes gimnastes participaran el pròxim 22 de maig a la Final de la Copa Catalana que es disputa a la població barcelonina de Gurb.

També quant a properes competicions, destaca la 1a Fase Nacional de la Copa Primavera de Conjunts, Duets, Trios i quartets que es disputarà a Cerdanyola el dissabte 14 de maig amb la participació assegurada del conjunt junior de l’AME de l’Ametlla de Mar en la modalitat de maces.

Infantil Individual B
2.- Eila Gimeno Druguet
Aleví Individual B
8.- Berta Martí Ollé
Benjamí Individual B
5.- Leyre Farnós Gil
Aleví Individual C
8.- Claudia Solé Marsal
Benjamí Individual C
3.- Carla Monforte Arques
9.- Laia Gálvez Garcia
Prebenjamí Individual C
4.- Aina Brull Boyer
6.- Aina Llambrich Berga
9.- Aina Borràs Cugat
10.- Irene Calleja Ubeda
Aleví Individual A
8.- Marta Alcantara Marias
9.- Irene Escoda Boquera
Benjamí Conjunts C
1.- AME l’Ametlla Just Married
Aleví Duets, Trios Quartets
1.- AME l’Ametlla de Mar

Comparteix