Jornada del futbol base

Comparteix

Amb les lligues del juvenil i el cadet finalitzades, només queden cinc equips en competició, l’infantil, els dos alevins i els dos equips d’escolar.

L’infantil juga dissabte a les 15.00 h a Jesús davant del Jesús Catalonia. Els caleros són 9 s a la classificació amb 22 punts, mentre que els jesusencs són 6 s amb 33 punts.

L’aleví A a la 1a divisió, juga diumenge a les 11.30 h al camp del Jesús i Maria. Mentre els caleros són 12 s amb 13 punts, el Jesús i Maria és 4t amb 22. L’aleví B que juga la Copa Terres de l’Ebre, té jornada de descans.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets juga dissabte a les 11.25 h a casa davant del Flix. Els caleros són 6 s amb 9 punts i els flixancos, 7 s amb 6. Mentrestant, el prebenjamí Seitonillos, juga dissabte a les 10.15 h a casa davant del Tortosa Ebre. Mentre els caleros són 4 s amb 9 punts, els tortosins estan a la 8a posició amb 4 punts.

Comparteix