El 1r equip de la S.C.E.R juga davant l’Alcanar i el filial amb l’Ebre Escola B

Comparteix

Dijous a la nit, el filial va empatar a casa a 1 gol davant del líder, el Masdenverge.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà aquest dissabte a les 17.00 h davant de l’Alcanar a Vinaròs. Cal recordar que els canareus no poden utilitzar el seu camp, malmès pel temporal Filomena i disputen els seus partits a la veïna localitat castellonenca.

Els caleros han enllaçat en els darrers partits una victòria a Mora d’Ebre i un empat a casa davant del Roquetenc, i necessiten suma, si volen guanyar la seva lliga particular amb el Santa Bàrbara i el Flix, en lluita per la 7a posició.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els calero són 8 s amb 40 punts i els canareus, 15 s amb 14.

Per la seva part, el filial de la Cala, que juga a la 4a Catalana, juga dissabte a les 17.00 a casa davant de l’Ebre Escola Esportiva B amb l’objectiu de continuar sumant, ja que els caleros enllacen dos victòries al camp de la Cava B i a casa amb el Sant Jaume i dos empats 1 a 1 al complicat camp del Xerta i ahir a la nit a casa davant del líder, el Masdenverge, amb gol de Xavier Khalifi.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Els caleros són 10 s amb 41 punts i els tortosins 12 s amb 32.

Comparteix