S’obre la preinscripció pel PFI d’obra interior i pintura a l’Institut Candelera

Comparteix

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud de la preinscripció fins al 13 de maig.

Aquest dilluns s’ha obert el període de preinscripció pel programa de formació i inserció laboral (PFI) d’obra interior i pintura, que imparteix l’Institut Candelera des del 2019. Uns estudis que capaciten per dur a terme tasques auxiliars en obres de construcció nova, rehabilitació i reforma.

Es tracta d’un programa orientat a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el graduat d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), i volen formar-se en aquesta professió. La durada és de 1.000 hores en un curs acadèmic.

Enguany, és el tercer any que es desenvolupa aquest curs que està tenint molt èxit. El coordinador i professor de FP, Toni Castro, en fa un balanç molt positiu.

La preinscripció es va iniciar aquest dilluns i s’allargarà fins al 13 de maig.

Comparteix