Els professors de l’EMMA representen ‘El Cranc Juganer’ amb instruments

Comparteix

Es tracta d’una adaptació del conte infantil de Xavi Forcadell que ha estat representada, aquest dimarts, a l’Escola.

Els professors de l’Escola Municipal de Música han representat ‘El Cranc Juganer’, un conte infantil de Xavi Forcadell que han adaptat musicalment, amb l’objectiu que els alumnes de l’Escola Sant Jordi es familiaritzin amb els diferents instruments i coneguin els seus sons i melodies.

El conte explica la història d’un cranc entremaliat que molesta els seus amics marins amb les seves pinces. Quan es queda sol, s’adona que és millor cuidar els amics i no molestar-los. Un conte que posa en valor la importància de l’amistat i el respecte cap als altres.

En la representació de l’EMMA, cadascun dels personatges era un instrument; el cranc, el trombó, la bateria, el pop, els instruments de corda (piano, violí i guitarra), les estrelles de mar, entre d’altres.

Anna Vizcarro és la Cap d’Estudis de l’EMMA.

La representació, que anava dirigida pels alumnes de P3, P4, P5, 1r i 2n de primària, es va enregistrar en vídeo, per tal de tenir-ho guardat a l’arxiu i mostrar-ho a través de les xarxes socials.

Comparteix