Èxit de participació a la Diada de la Tonyina amb més de 7.000 degustacions servides

Foto: Sílvia Berbís
Comparteix

L’esdeveniment ha assolit les xifres d’abans de la pandèmia.

El tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques ha estat exitós, assolint les xifres d’abans de la pandèmia amb 7.100 degustacions de tonyina roja servides i 1.700 copes de vi de vidre per tastar vins de la DO Terra Alta.L’alta afluència de públic i el bon temps han marcat la Diada de la Tonyina que es consolida, un any més, al calendari gastronòmic de l’Ametlla de Mar.

Els participants han pogut degustar, tant dissabte com diumenge, diverses modalitats de tonyina roja en cru -tàrtar, makis, niguiris i sashimi- i també el tradicional romesco de tonyina, que ha estat el plat estrella. Tot plegat, acompanyat de diverses actuacions musicals i activitats per celebrar el desè aniversari del Tuna Tour.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, celebra les bones xifres i agraeix a totes les persones que ho han fet possible.

Les Jornades no s’aturen i continuaran fins al 15 de maig, a una vintena de bars i restaurants de la població que ofereixen menús i tapes elaborats amb tonyina roja. Els menús ronden entre els 30 i 50 euros per persona, mentre que les tapes són a 4,5 euros amb beguda inclosa.

Comparteix