4a posició del cadet de l’AME a la lliga

Comparteix

Empaten a 2 gols amb l’Ascó en l’últim partit i finalitzen la temporada en una meritòria 4a posició, amb un equip format bàsicament amb jugadors de 1r any.

El cadet de l’AME finalitza la lliga a la 4a posició de la classificació en una temporada en la qual, tot i competir amb molts jugadors de 1r any, han estat capaços de posar en dificultats als primers classificats.

El cadet de l’AME de l’Ametlla de Mar va empatar a 2 gols davant de l’Ascó en el seu últim partit de lliga. Els caleros, que jugaven a casa, van posar-se per davant en el marcador amb gols de Jahve Moreso, però els de la Ribera d’Ebre van aconseguir remuntar fins a empatar poc abans del final. Els caleros, que descansen en l’última jornada del campionat de lliga, finalitzen la temporada en una meritòria 4a posició, amb un equip format bàsicament amb jugadors de 1r any. Àlex Gómez és l’entrenador de l’equip.

Per la seva part l’infantil va perdre a casa per 1 a 3 davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, líder del campionat, que ja a la 1a part es va posar 3 a 0, tot i que Pol Llambrich va escurçar diferències abans del descans. A manca d’un partit per a finalitzar la lliga, els caleros són 9 s amb 22 punts.

L’Aleví A a la 1a divisió, va perdre 0 a 2 amb l’Ulldecona. A manca d’un partit per finalitzar la lliga, els de l’Ametlla de Mar són 2 s per la cua amb 13 punts. Per la seva part ‘Aleví B, que juga la Copa Terres de l’Ebre, va empatar a 3 gols amb l’Amposta D. Pels caleros, que són líders del seu grup, van marcar Enric Roca i Saad per partida doble.

En futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre 0 a 5 a casa amb el Campredó i són 6 s a la classificació, mentre que el prebenjamí Seitonillos va ajornar el seu partit davant l’Olímpic Mora d’Ebre.

Comparteix