Representació de dues empreses caleres al Seafood Expo Global 2022

Comparteix

Balfegó i Acuidelta van participar en la fira més important de productes de la mar a nivell mundial, que es va celebrar la setmana passada a Barcelona.

Al saló, Balfegó va obtenir el premi especial Salut i Nutrició pel seu llom de tonyina roja.


El Seafood Expo Global 2022, el saló més gran del món envers els aliments de la mar, que es va celebrar a Barcelona entre el 26 i 28 d’abril, va comptar amb la participació de dues empreses de l’Ametlla de Mar dedicades a l’aqüicultura; Balfegó i Acuidelta. A més, el llom de tonyina roja Balfegó va rebre el Premi especial Salut i Nutrició.

L’empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comercialització de tonyina roja, Balfegó, va participar per primera vegada al saló i va assolir el guardó especial Salut i Nutrició, pel seu llom de tonyina roja, entre els més de 1.000 productes de 13 països que van participar. L’empresa va seleccionar aquesta peça de la tonyina per ser la part que més evidència la qualitat, el sabor i el valor nutricional d’aquest peix.

Al saló, també van ser guardonats, les tallarines de salmó Pescanova, premi al Millor producte de venda al detall, i la pasta d’algues, yuzu i gingebre de GlobeXplore de França, premi al Millor producte Horeca.

A banda, també va haver-hi representació calera al Seafood Expo Global amb l’empresa Acuidelta, filial de l’empresa Galaxidi Marine Farm S.A, que es va instal·lar amb un estand per donar a conèixer la seva recent aposta per la producció d’orades i llobarros. Dimarts, l’empresa va presentar el seu projecte dins l’estand de la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, que també hi va ser present com a vicepresident del Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre, explica que es van exposar temes de conservació marina com la posidònia.

Ambdues empreses ampliaran la seva capacitat de negoci amb la pròxima obertura d’instal·lacions al polígon industrial del municipi. De fet, Balfegó ha fet públic que l’obertura de la nova nau, que està construint des del passat febrer i que serà tres cops més gran que la que va perdre en un incendi el 2018, generarà una cinquantena de llocs de treball, amb una inversió de 27 milions d’euros.

Comparteix