La tradicional Diada de la Bicicleta a Mas Platé serà el 15 de maig

Comparteix

L’ajornament ha vingut motivat per la coincidència amb la Diada de la Tonyina Roja del Mediterrani i la Tuna Race Balfegó d’aquest pròxim cap de setmana, i altres competicions esportives previstes pel 8 de maig.

La regidoria d’Esports ha decidit ajornar la celebració de la tradicional Diada de la Bicicleta de l’1 de maig, al pròxim diumenge 15 de maig, a causa de la coincidència amb la Diada de la Tonyina Roja del Mediterrani, aquest cap de setmana i altres competicions esportives previstes pel 8 de maig.

Davant la necessitat de no perjudicar els esdeveniments organitzats per aquest i el cap de setmana següent, l’Ajuntament ha decidit endarrerir aquesta jornada ludicoesportiva a Mas Platé, al diumenge, 15 de maig. Jordi Llaó, regidor de Festes, Esports i Joventut, n’explica els motius.

De fet, la proximitat de la campanya pesquera de la tonyina roja i la celebració de la Diada de l’Ostra de l’Ampolla el 8 de maig, van aconsellar no endarrerir la Diada de la Tonyina Roja del Mediterrani més enllà del dia 1 de maig.

Comparteix