L’Aleví B debuta amb victòria a la Copa Primavera

Comparteix

El cadet també va guanyar per 4 a 0 a l’Arnes i segueix 4 t a la classificació amb 41 punts.

L’Aleví B de l’AME de l’Ametlla de Mar va debutar amb victòria a la Copa Primavera o Copa Terres de l’Ebre, competició per eliminatòries que juguen a final de temporada els equips que no pugen ni promocionen.

Els caleros van guanyar per 3 a 7 a Tortosa davant de l’Ebre Escola Esportiva C. Derek Alcaide i Jofre Iruela van marcar un doblet, i també van golejar Pau Vilabrú, Marcel Farnós i Saad. Ara els caleros s’hauran d’enfrontar dissabte a l’Amposta D, l’altre rival del grup 5è. Lluís Vila és l’entrenador de l’aleví B.

Per la seva part l’altre aleví, l’A, encara a la lliga de 1a divisió, va perdre per 11 a 1 al camp del líder l’Amposta, i això que es van avançar en el marcador amb un gol de Rubèn Álvarez. Els caleros estan a la 12a posició, 2 s per la cua de la classificació amb 13 punts.

Quant al cadet, va guanyar per 4 a 0 a l’Arnes amb gols d’Àlex Estrada, Erik Borràs, Unai Costa i Joel Sabaté. Els caleros segueixen 4 s a la classificació amb 41 punts.

L’infantil va perdre per 2 a 1 al camp de l’Aldeana. Els caleros van aconseguir empatar el partit amb un gol d’Issac Pérez, però no van poder aguantar-lo malgrat merèixer més davant d’un rival millor classificat. Els de l’Ametlla de Mar són 9 s a la classificació amb 22 punts. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

L’Infantil recuperarà demà a la tarda a partir de les 7 a Roquetes, el partit ajornat davant del Roquetenc.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre per 5 gols a 1 al camp del Mora la Nova. Ara els caleros són 6 s amb 9 punts. Mentrestant, el prebenjamí Seitonillos va caure derrotat per un resultat molt ajustat, 4 a 3 davant del Tortosa Ebre. Els de l’Ametlla de Mar són 4 s amb 9 punts.

Comparteix