‘Como educar sin perder la motivación’ és el segon llibre d’Albert Puell

Comparteix

El calero s’introdueix en l’àmbit de l’educació donant eines per educar els més joves, dins el sistema educatiu.

L’escriptor calero Albert Puell ha publicat el seu segon llibre que porta per nom  ‘Como educar sin perder la motivación’. Es tracta d’un llibre de caràcter acadèmic i divulgatiu que tracta d’aportar una visió crítica i constructiva sobre l’educació en els més joves, dins el sistema educatiu.

La pandèmia de la Covid ha fracturat la vida pública i ha alterat les dinàmiques de socialització. Davant aquests efectes, el calero, seguint amb la línia del seu primer llibre ‘Como caminar por la vida sin perderse’, proposa una guia sobre com educar els més joves sense perdre la motivació, a través del coaching i la psicologia positiva.

El llibre està dividit en dos capítols i va dirigit especialment a personal docent, a joves estudiants i a famílies que tenen fills o filles a primària o secundària. Puell explica que el llibre sorgeix davant la necessitat d’explicar com educar dins un sistema educatiu que ha fet fallida.

El llibre, publicat per l’editoral Letrame el passat octubre, es pot trobar a les llibreries locals i a diferents plataformes com Amazon, Fnac o Casa del Libro.

Comparteix