‘Cómo caminar por la vida sin perderse’ és el nou llibre del calero Albert Puell

Comparteix

Albert Puell ha publicat el seu primer llibre ‘Cómo caminar por la vida sin perderse’. Es tracta d’una guia de coaching emocional i empresarial que explica com controlar i gestionar les emocions per poder arribar a pensar positivament i aplicar les eines necessàries per començar un negoci.

El llibre té dues parts diferenciades, una d’elles enfocada al coaching personal i empresarial, és a dir, al procés en el qual s’acompanya a les persones a desenvolupar els seus recursos i possibilitats per realitzar els seus somnis. I l’altra part, més enfocada a l’educació financera.

Una guia que també mostra exercicis pràctics per ensenyar el cervell a pensar positivament i treballar la intel·ligència positiva. L’autor del llibre, Albert Puell, comenta que és un error diferenciar l’emocional del que és empresarial, ja que va lligat.

El llibre ja està disponible les llibreries locals i a la plataforma d’Amazon.

Comparteix