L’Ajuntament construirà una pista poliesportiva al costat del camp de futbol

Comparteix

Serà la primera fase del que serà el futur Pavelló Poliesportiu, situat a les instal·lacions esportives municipals.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està projectant el començament de les obres del que serà el futur Pavelló Poliesportiu a la zona esportiva municipal. Les obres es dividiran en diverses fases, tal com es vagin habilitant els recursos.

De moment, donat que s’ha permès la utilització d’una part dels recursos municipals per a inversions, en una primera fase, s’habilitarà una pista formigonada de gairebé 1.000 m2, que permetrà la pràctica esportiva i que no hipotecarà les fases posteriors, entre elles la coberta de la pista. L’objectiu és seguir apostant per les diferents modalitats esportives al municipi.

L’alcalde Jordi Gaseni comenta que serà la primera fase del futur Pavelló Poliesportiu.

Aquest nou equipament ocuparà l’espai que hi ha entre el camp de futbol, el cem La Cala, les pistes de pàdel i les pistes de tenis. Actualment i a banda, recordem que l’Ajuntament està construint la graderia del camp de futbol 7.

Comparteix