Triomf del ball esportiu calero als campionats nacionals i internacionals de Cambrils

Comparteix

Vanessa Salvans i Jordi Borràs van classificar-se primers en categoria sènior II. També van pujar al primer lloc del podi, Cristina Teba i Àlex Gascón en categoria youth. A més, Carla Borràs Salvans va proclamar-se campiona en la modalitat de balls coreogràfic.

Aquesta Setmana Santa van tenir lloc a Cambrils les competicions nacionals i internacionals de ball esportiu després de dos anys d’aturada per la pandèmia i ho van fer amb èxit per a la representació calera.

El divendres 15 d’abril es va celebrar el Trofeu Nacional de balls llatins on, per un costat, la parella calera formada per Vanessa Salvans i Jordi Borràs van classificar-se primers en categoria sènior II. També van pujar al primer lloc del podi, Cristina Teba i Àlex Gascón en categoria youth.

A més, Carla Borràs Salvans, que també és una magnífica gimnasta, va participar en la modalitat de balls coreogràfics, proclamant-se campiona.

El mateix dia 15 d’abril a la tarda es va disputar el Campionat d’Espanya per comunitats, en el qual, la Cristina i l’Àlex, de 16 i 17 anys, van ser seleccionats per representar Catalunya en la categoria sub-24, després de proclamar-se de nou campions, essent primers en cadascun dels cinc balls, passant per davant dels campions d’Espanya sub-21.

L’endemà, dia 16, ja es va celebrar l’Open Internacional Cambrils Dance Sport, en el qual la Cristina i Àlex van quedar en una meritòria segona posició.

Ara, la Cristina Teba i Àlex Gascón es preparen per participar en el Mundial de la World Dance Organisation que tindrà lloc a Palerm (Itàlia) el pròxim 1 de maig.

Comparteix