Els Veterans reben dissabte al Delta de l’Ebre

Comparteix

El rival dels de l’Ametlla de Mar serà el Delta de l’Ebre, i estan obligats a guanyar si volen mantenir les aspiracions de quedar entre els quatre primers de la classificació.

L’equip de futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar també torna a la competició aquest dissabte després de l’aturada de Setmana Santa. Els caleros, a manca de tres partits per a la finalització de la competició, segueixen en la lluita per la quarta posició.

El rival dels de l’Ametlla de Mar serà el Delta de l’Ebre, un equip poc eficient de cara a porta, però molt consistent i rocós. Els caleros estan obligats a guanyar si volen mantenir les aspiracions de quedar entre els quatre primers de la classificació.

Aquests quinze dies d’aturada han servit als de l’Ametlla de Mar per poder recuperar algun dels jugadors lesionats, fet que permetrà segurament poder fer una convocatòria més amplia del que venia essent habitual. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

A més del partit davant del Delta de l’Ebre, que es jugarà dissabte a les 19 h, als caleros encara els quedarà pendent el partit ajornat al camp de l’Aldeana i l’últim partit de lliga al camp del Roquetenc, actual líder en solitari, després d’imposar-se al camp de l’Amposta per 1 a 2.

Comparteix