L’Institut Candelera obre el període de preinscripcions pel Batxillerat i pel Cicle Formatiu d’Administració

Comparteix

El període és des del 20 al 26 d’abril.

Aquest dimecres s’inicia el període de preinscripció pel curs 2022-23 dels ensenyaments postobligatoris. Fins al dimarts 26 d’abril es presenten, telemàticament, les sol·licituds de preinscripció a batxillerat i a cicles de grau mitjà de formació professional per aquells alumnes del mateix centre. Enguany, l’Institut Candelera manté l’oferta de l’any passat.

El curs passat l’Institut Candelera va decidir ampliar el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa, afegint continguts de Promoció Turística, amb l’objectiu d’impulsar el cicle i adaptar-se a la realitat socioeconòmica del municipi.

Es tracta d’un cicle, de dos anys de formació i destinat als alumnes que finalitzen l’ESO, que permet a l’alumnat accedir al món laboral o bé, seguir formant-se accedint a altres cicles de grau superior. Toni Castro és el coordinador i professors d’FP.

La resta de places de l’oferta formativa postobligatòria són per 1r BAT que disposarà de dues línies, i per a 2n BAT, de dues més. L’Institut Candelera ofereix el Batxillerat en les branques científiques, tecnològiques, humanístiques i socials; a banda del batxillerat en francès amb el qual s’obté una doble titulació.

Enguany es realitza de manera telemàtica, a través del web del Departament d’Educació. D’aquesta manera, les famílies poden dur a terme la preinscripció des de qualsevol dispositiu mòbil, presentant la documentació que se sol·licita. El centre però, ofereix també un suport presencial per les persones que no tinguin coneixements informàtics.

Des del 17 al 23 de maig, la preinscripció al cicle formatiu, la pot realitzar tota persona que actualment no estudia al centre. Els requisits d’accés són: haver aprovat l’ESO, un PFI, un CFGB, el curs d’accés a mòduls o la prova d’accés a CFGM. La matrícula d’aquests ensenyaments postobligatoris serà de l’11 al 15 de juliol.

Comparteix