Participació calera a la Copa Catalana de Rítmica a Sant Jaume d’Enveja

En representació calera, hi van participar dos gimnastes, Eila Gimeno en Nivell 2 i Leyre Farnós en Nivell 3.

La secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va tenir representació el passat cap de setmana a la 2a fase de la Copa Catalana de Rítmica que va acollir el poliesportiu de Sant Jaume d’Enveja.

Eila Gimeno va millorar en un lloc els resultats de la 1a fase i es va classificar a la 5a posició a la categoria infantil Nivell 2, mentre que Leyre Farnós es va classificar a la 15a posició a la categoria aleví Nivell 3, baixant dos llocs respecte a la 1a fase.

Tere Llambrich és coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar.

El Campionat de Catalunya dels nivells 2 i 3 tindrà lloc el 7 de maig a Torredembarra.