Nova victòria del Pàdel que té cada vegada més prop l’ascens

Comparteix

Els caleros van imposar-se per 0 a 3 davant del Cambrils Apialia.

L’equip federat de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar va assolir el passat cap de setmana una victòria importantíssima a Cambrils davant del Cambrils Apialia, equip que es troba a la cua de la 4a Categoria de la Lliga de Tarragona.

Els caleros van imposar-se per 0 a 3 davant d’un dels rivals a priori més assequibles de la categoria en la jornada que tancava la primera volta de la competició.

La parella Marc Medrano i Jaume Pijoan es van imposar en tres sets, 7-5, 6-2 i 6-2. La parella Antonio Callau i Jordi Boyer en va tenir prou amb dos sets, guanyant-los clarament 1-6 i 1-6. Mentrestant, la parella formada per Jordi Torres i Albert Bardí també van necessitar tres sets, 6-2, 4-6 i 3-6.

Jordi Torres és un dels components de l’equip.

Aquesta victòria, combinada amb la derrota del Marcambrils, fa que els caleros es mantinguin al capdavant de la classificació, però en aquesta ocasió, en solitari amb 18 punts, a dos punts de diferència del segon i el que és més important, a cinc punts del 5è classificat, que és el que marca la línia de l’ascens.

Cal recordar que pugen de categoria els quatre primers classificats i si els caleros continuen així, van disparats a l’ascens de categoria en el seu primer any com a equip federat a la competició.

Comparteix