Els Veterans de la Cala guanyen 0 a 3 al Canareu

Comparteix

Els caleros se situen així a la 5a posició de la classificació amb 22 punts.

L’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va guanyar, diumenge, als veterans del Canareu, per 0 gols a 3, en partit disputat a Vinaròs. Amb aquesta victòria, els caleros pugen a la 5a posició.

Els veterans de la Cala van imposar-se al Canareu en un partit prou assequible, tot i que amb la dificultat de desplaçar-se amb 12 jugadors.

Els de l’Ametlla de Mar van obrir el marcador al cap de quinze minuts de partit amb un gol de Marc Castillo. Àlex Suárez va fer el segon als 10 minuts de la segona part i Sergi Velasco va posar el 0 a 3 en el marcador en el temps afegit.

Victòria important, que situa els caleros a la 5a posició de la classificació amb 22 punts, a només 1 punt del quart lloc que ocupa el Tortosa, però que va costar molt cara, ja que els caleros van tornar amb tres lesionats.

Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels veterans.

Els de l’Ametlla de Mar recuperaran, aquest dimecres a la tarda, el partit ajornat amb l’Aldeana, cuer de la classificació. Una nova oportunitat de continuar sumant a la recerca de l’objectiu de quedar a la 4a posició final.

Comparteix