Només els Seitonillos guanyen en una jornada molt negativa pel futbol base calero

Comparteix

Tot i que l’equip prebenjamí Seitonillos va perdre divendres 3 a 1 a l’Ampolla, diumenge va superar per 7 a 1 a l’Escola de Futbol Delta de l’Ebre.

La passada jornada va ser nefasta pels equips del futbol base calero. Només la victòria del prebenjamí Seitonillos amb l’Escola Delta de l’Ebre pot considerar-se positiva, ja que la resta es van comptabilitzar tot derrotes.

El cadet va perdre dijous per 1 a 3 de manera inesperada davant del Gandesa a casa i dissabte va perdre per 0 a 1 davant d’un Amposta , 2n classificat, posant les coses molt difícils als ampostins, que a la primera volta, havien golejat als caleros. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

Els de l’Ametlla de Mar són 4 s amb 38 punts.

Per la seva part, l’infantil va perdre 0 a 3 davant d’un Tortosa pitjor classificat. Els caleros són 9 s amb 22 punts a la classificació.

Quant als alevins, l’A a la 1a divisió, va perdre amb l’Alcanar per 5 a 1 en un partit disputat a Ulldecona, amb gol de Patxi Nieves de penal. Els caleros són 12 s amb 13 punts. Mentre que l’Aleví B a la 3a divisió va perdre per 5 a 6 davant de l’Amposta C en un gran partit on va merèixer més davant del 3r classificat. Els caleros són 9 s amb 10 punts. Lluís Vila és l’entrenador de l’Aleví B.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre en un partit molt disputat per 3 a 2 a l’Ampolla, mentre que el prebenjamí Seitonillos que divendres havia perdut 3 a 1 a l’Ampolla, va superar diumenge per 7 a 1 a l’Escola de Futbol Delta de l’Ebre.

Comparteix